Hotel Colón

AVISO LEGAL

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

POLÍTICA DE COOKIES

RESERVAR

Hotel

Presentació


Mirar per la finestra i contemplar la Catedral de Barcelona, és un privilegi únic.

Hi ha alguns plaers que només estan a l’abast de les persones que s’allotgen a l’Hotel Colón. Per exemple, despertar-se ben d’hora al matí, apropar-se a la finestra, descórrer les cortines i contemplar la imatge de la Catedral de Barcelona banyada pels primers rajos de sol. És una imatge que l’omplirà d’energia per a tot el dia!

La majoria de les 141 habitacions de l’hotel ofereixen aquest privilegi, a més de comoditats com aire condicionat, telèfon, televisor LCD amb accés a canals internacionals, Internet d’alta velocitat, caixa forta, un minibar ben assortit i totes les atencions pròpies d’un hotel de 4 estrelles.

Si s’hi hostatja per plaer, després d’una bona dutxa i un desdejuni complet li serà molt còmode tenir a poques passes els principals centres d’interès de la ciutat. I si ho fa per motius professionals, disposar de dues sales àmplies li ofereix infinitat de solucions per a qualsevol esdeveniment, convenció, reunió de negocis o celebració. En ambdós casos, dóna gust saber que al migdia o a la nit podrà disposar de l’excel·lent servei del restaurant Catedral.

Possiblement, per tots aquests motius, una estada a l’Hotel Colón es recorda per sempre. Què més es pot demanar a un gran hotel?